Összefogás a tinnyei tömegközlekedés javításáért – frissített részeredmények

A tömegközlekedés javításának céljából indított felmérés 2020. május 19-i (napközbeni), frissített részvételi eredményeit az alábbiakban adom közre.

A „települést érintően már felmerült, vagy esetleg a jövőre vonatkozóan előre látható, menetrendet érintő, a lakosság részéről megfogalmazott észrevételeket, javaslatokat” eredetileg a Közlekedéstudományi Intézet (KTI) kérte az önkormányzatok polgármestereitől. Krix Lajos, Tinnye polgármestere, május 7-én e-mailben fordult az önkormányzati képviselőkhöz, hogy segítsünk az újabb lakossági vélemények összegyűjtésében.

Egy héttel ezelőtt itt a blogomon és a tinnyei, ill. a szomszédos települések facebook csoportjaiban az érintett lakosokat kérdeztem a tinnyei tömegközlekedéssel kapcsolatos véleményükről és javaslataikról, valamint kértem, hogy adják meg utazási szándékaikat.

A május 16-i részvételi eredményeket az Összefogás a tinnyei tömegközlekedés javításáért – részvételi eredmények című írásban megtekintheti.

A felmérés végső eredményét itt a blogomon nyilvánosságra fogom hozni. Az összegyűlt információkat a szakemberek várhatóan a 2020 decemberétől érvényes menetrendek összeállításánál veszik majd figyelembe.

Ha Ön még nem mondta el véleményét, még nem írta meg, hogy mikor és milyen irányban szeretne utazni, de örülne, ha szakemberek figyelembe vennék javaslatait, kérem kattintson ide és töltse ki az ezzel kapcsolatos kérdőívet! Keddig még van rá lehetősége, ugyanis

a kitöltés határideje:

2020. május 19. kedd (azaz a mai nap) 18 óra


A fenti határidő után a kérdőív már nem lesz elérhető. Addig is, szeretnék megosztani Önökkel néhány aktualizált részvételi adatot (a tartalmi információkat majd csak a fenti határidő után).

2020. május 19. 12 óráig 108 db kitöltött kérdőív érkezett az alábbiak szerint:

Back to Top