Települési feladatlista – Tinnye

Bejegyzések száma:

A fenti táblázatban az aktuális tinnyei települési feladatlistát tekinthetik meg. A lista nincs lezárva, az folyamatosan bővül, és a listában szereplő javaslatok Önökkel, tinnyei lakosokkal együtt került összeállításra. Hamarosan szavazni is tud majd az Önnek tetsző feladatokra, amelynek eredményét majd a tinnyei képviselő-testület elé fogom terjeszteni, hogy képviselőtársaim és Tinnye polgármestere is láthassa, hogy melyek a lista elemeire szavazó lakosok többsége által fontosnak tartott, megoldandó feladatok, tehát mik a helyi polgárok prioritásai. Ezután a képviselő-testületnek lehetősége lesz arra, hogy a lista végső sorrendjét meghatározhassa.

Ha a listában a feladatra kattint, a kiválasztott feladat részleteit is megismerheti.


A települési feladatlistára érkezett javaslatok és ötletek statisztikája, témakörök szerinti csoportosításban – 2021. szeptember 24-én:


Fogjunk össze! Együtt meg tudjuk csinálni!
Küldje el ötleteit és javaslatait! Fontos az Ön véleménye!

Tájékoztatás: a települési feladatlista összeállítását és ezt a kezdeményezést a helyi önkormányzatok demokratikus és átlátható működésében elkötelezett lakosként és önálló, független önkormányzati képviselőként teszem, kezdeményezésemet a jobbító szándék és településünk fejlődése vezérli. A lakossági ötletek rendelkezésemre bocsátása, valamint a javaslatokban szereplő minden információ velem történő megosztása önkéntes.
Adatvédelmi tájékoztató: https://ladanyipeter.hu/adatvedelem/

Some icons made by Pixel perfect from www.flaticon.com

Back to Top