Tinnyei telek- és építményadó kalkulátor

(a Krix Lajos által eredetileg javasolt adótervezet alapján)


(Frissítés: az 535/2020. (XII.1.) sz. Kormányrendelet miatt a polgármester által hozott 10/2020. (XI.30.) sz. önkormányzati rendeletet (tinnyei helyi adórendeletet) a polgármester az 1/2021. (I.8.) sz. önkormányzati rendelettel módosította. Ennek megfelelően, az új, 2020. november 30-án elfogadott tinnyei adózási szabályok csak egy évvel később, 2022. január 1-jén lépnek hatályba, a 2021-es adózási évre az eddigi szabályok érvényesek.)

Az elfogadott új (2022. január 1-jétől hatályos) rendelet szerinti adókalkulátort is elérhetővé fogom tenni, annak elkészültéig szíves türelmüket kérem.

Tinnyei helyi adó kalkulátor (Krix Lajos adótervezete alapján)

Az alábbi kalkulátorral megtudhatja, hogy Krix Lajos eredeti tervezete szerint a 2021-től kezdve Önnek hogyan alakult volna a telek- és építményadója, tehát mennyit kellett volna fizetnie évente, ha a polgármester eredeti tervezete kerül elfogadásra. Kérem adja meg az űrlap által kért adatokat, majd az oldal alján kattintson a kiszámításhoz!

A kérdőív teljesen anonim, az oldal személyes adatot nem gyűjt és nem kezel. A kalkulátor működéséhez nem szükséges Önnek személyes adatot megadnia, ezért az űrlap kitöltése során kérem sehol NE is adjon meg személyes adatot, még a vélemény szöveges részében sem.

Ha Ön leírja a tervezettel kapcsolatos véleményét, arról e-mailt fogok kapni, amikor a számítás érdekében a nyomógombra kattint. A honlap adatkezeléséről részletesebben az adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

FONTOS!
1. A kiszámított adók az új adórendelet Krix Lajos által a képviselőknek elküldött eredeti előterjesztése alapján kerülnek kiszámításra, amely még csak tervezet volt, de nem került elfogadásra!
2. A kalkulátor használata önkéntes, annak eredménye kizárólag tájékoztató jellegű, hivatkozási alapot nem képez, mindennemű kártérítési kötelezettség kizárva. Bár a fejlesztésekor kellő körültekintéssel jártam el, mégsem zárható ki, hogy minden speciális esetre megfelelő eredményt ad. A kalkulátor működésével kapcsolatban minden visszajelzést köszönök.

Tinnye, 2020. november 23.

(Frissítés: az eredeti előterjesztés módosításra került, és az így módosított tervezet került a 10/2020. (XI.30.) sz. önkormányzati határozattal elfogadásra. Az 535/2020. (XII.1.) sz. Kormányrendelet miatt a polgármester által hozott 10/2020. (XI.30.) sz. önkormányzati rendeletet (tinnyei helyi adórendeletet) a polgármester az 1/2021. (I.8.) sz. önkormányzati rendelettel módosította. Ennek megfelelően, az új, 2020. november 30-án elfogadott tinnyei adózási szabályok csak egy évvel később, 2022. január 1-jén lépnek majd hatályba, a 2021-es adózási évre az eddigi szabályok érvényesek.)

 

1. Telekadó

1.3. A telek tulajdonosa: *
1.4. Telekadót érintő egyéb adatok:

2. Építményadó

2.2. Az építmény tulajdonosa: *

3. A 2020. évi adatok

Back to Top