Bemutatkozás

2004 óta élek Tinnyén a feleségemmel és van egy imádni való 13 éves kislányunk, akire végtelenül büszke vagyok.

Nagyon szeretek itt élni, imádom a gyönyörű természetet és kedvelem a falusias környezetet és a természetet. Több állatot is tartunk, szeretjük a természet és az állatok hangjait. A madarak énekét, a tehénbőgést vagy akár a kakas kukorékolását.

Eredetileg szakácsként végeztem, később villamosmérnöki diplomát szereztem, de mindvégig csábított a számítógépek világa, a programozás, a szoftverfejlesztés. Ezen a területen már komoly tapasztalat áll mögöttem, de még mindig érdeklődéssel és lelkesedéssel állok minden új feladat elé.

Szakmai pályafutásom során számos nagy, komoly ipari- és számítástechnikai rendszert terveztem és valósítottam meg sikeresen, olykor teljesen egymagam, máskor csapat tagjaként. Több általam készített nagy megbízhatóságú rendszer több, mint 15 éve megállás nélkül 0/24 órában működik hiba nélkül.

Munkáimhoz minden esetben professzionális és átfogó ismeretekre, szakértőkre, valamint globális szemléletmódra is szükségem volt.

A 2016. év végétől a TINNYE INFÓ című helyi önkormányzati újságot szerkesztettem, majd a szerkesztésre vonatkozó szerződés felmondásakor, 2017 áprilisában megalapítottam a KÖRTVÉLYES c. független tinnyei helyi újságot. Emellett folyamatosan működtettem a tinnye.info online szintén független internetes hírportált is. A sajtótermékekkel kapcsolatos minden munkát a tinnyei lakosok érdekében, társadalmi munkában, önerőből végeztem.

A 2019-es önkormányzati választások óta a fenti sajtótermékek szerkesztői és kiadói feladatait Czuczor Szabolcs látja el.

A KÖRTVÉLYES újság és a tinnye.info online hírportál közel két és fél éves szerkesztése és üzemeltetése során kellő tapasztalatot szereztem a helyi ügyekkel és az önkormányzat működésével kapcsolatban, hogy láttam, miként mennek a dolgok itt Tinnyén. Ennek során szembesültem számos problémával is. Hogy csak egyet említsek: A tájékoztatás és a nyilvánosság Tinnyén nem megfelelő, ezért elsődleges célom a teljes nyilvánosság, az átláthatóság és a hiteles tájékoztatás.


Szeretném tudásomat és képességeimet Tinnye és a tinnyeiek érdekében kamatoztatni, javítani ezeken a problémákon és hozzájárulni a falu fejlődéséhez. Úgy ítéltem meg, hogy a leghatékonyabban képviselőként tudnék ezen dolgozni.

Ezért képviselőjelöltként indultam a 2019. évi tinnyei önkormányzati választásokon. Ezúton is szeretném megköszönni az Önök megtisztelő támogatását, hogy elegendő számú szavazatot kaptam ahhoz, hogy bekerülhettem a tinnyei képviselő-testületbe. A választás eredményét tekintve azonban az is látható, hogy nincs könnyű dolgom – a csapatunkból (T’19) egyedül én kerültem be. Ennek (és a hiábavaló, felesleges lejáratási kísérletek) ellenére semmiképpen sem kötözködő, vagy mindig nemmel szavazó képviselő vagyok, azonban az igazságtalanság, a sumákolás, a sunnyogás és a mutyik mellett nem fogok elmenni szó nélkül.

Őszintén hiszem, hogy:

Az önkormányzati képviselői munka szolgálat,
és nem az önös érdekek érvényesítésének eszköze.
Tinnyén is!

Az Önök megtisztelő támogatásával most Tinnyét (az egész falut), Önöket szeretném szolgálni.

Kérem, segítse Ön is munkámat azzal, hogy figyelemmel kíséri a blogomat, és ha véleménye, javaslata van, megosztja velem gondolatait. Számítok Önre!

Köszönöm.


Tinnye, 2019. október

Ladányi Péter

Back to Top