Részletes információk a tinnyei képviselő-testület munkájáról

Új év, új lendület: új oldalak a blogon. A blogon néhány új oldallal szeretnék Boldog Új Évet Kívánni és még több hasznos információval szolgálni a tinnyei képviselő-testület munkájáról, az önkormányzati munka széles körű nyilvánosságának megteremtése érdekében.

2011. évi CLXXXIX. törvény Magyarország helyi önkormányzatairól:

2. § (1) A helyi önkormányzás a település, valamint a megye választópolgárai közösségének joga, melynek során érvényre jut az állampolgári felelősségérzet, kibontakozik az alkotó együttműködés a helyi közösségen belül.
(2) A helyi önkormányzás a helyi közügyekben demokratikus módon, széles körű nyilvánosságot teremtve kifejezi és megvalósítja a helyi közakaratot.

A mai naptól kezdve táblázatos formában, áttekinthető módon nyerhetnek betekintést az önkormányzat képviselő-testületének munkájába, a benyújtott előterjesztések, az üléseken hozott döntések részletes adataiba.

» Az összes tinnyei előterjesztés (táblázat)
» Az előterjesztésekkel, beadványokkal kapcsolatos blog bejegyzések
» A tinnyei képviselő-testület döntései (táblázat)
» A tinnyei képviselő-testület munkájának statisztikája (táblázat)


A fenti információk közvetlenül a blog menüjéből is elérhetők:


Túl sok az adat, túl sok információ ez így egyszerre? Összefolynak a sorok? Semmi baj! Van keresési lehetőség is: csak be kell írni a keresett szöveget a keresőmezőbe, és máris csak azok a sorok láthatók, amelyeken belül a beírt szöveg megtalálható.

Remélem, hogy könnyen használható és áttekinthető eszközt sikerült létrehozni, amelyet örömmel fognak használni, ha részletes információra van szükségük.

Back to Top