Honlap pályázatok és értékelésük (tinnye.hu)

A tinnyei önkormányzat honlapja (tinnye.hu) december vége óta elérhetetlen, ill. csak igen korlátozott információkat tartalmaz, pedig számos jogszabályi előírás teszi kötelezővé a hivatalos honlap működését és az ott megjelenő információk és adatok körét.

A pályázat kiírása

A tinnyei lakosok megfelelő tájékoztatásának lehetővé tétele és a jogszabályi előírásoknak való megfelelés érdekében (a mintegy 2 hónapnyi helyben topogás után) a képviselő-testület 2020. február 26-i ülésére előterjesztést nyújtottam be a honlappal kapcsolatban.

Az volt a cél, hogy az önkormányzati honlap helyreállítása, megújítása és folyamatos üzemeltetése tárgyában mielőbb pályázati felhívást tegyünk közzé, és miniél hamarabb indulhasson újra a honlap működtetése.

» 20200226_LP08_Onkormanyzati_honlap_eloterj_LadanyiPeter.pdf

A javaslatot a képviselő-testület egyhangú döntéssel (7 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül) napirendre tűzte és elfogadta. Másnap több helyen kihirdetésre került a 13/2020. (II.26.) sz. önkormányzati határozat szerinti pályázati felhívás.

Beérkezett pályázatok

A pályázatok benyújtására rendelkezésre álló határidőn belül 2 pályázat érkezett, mindkettő érvényes. A pályázatokat a 13/2020. (II.26.) sz. önkormányzati határozat 2. pontjában szereplő megbízás alapján értékeltem, és döntéshozatal céljából benyújtottam az ezzel kapcsolatos előterjesztésemet:

» 20200320_LP09_Onkormanyzati_honlap_palyazatok_ertekelese_eloterj_LadanyiPeter.pdf
» tinnye_hu_palyazat-sandor_benjamin_anonym.pdf (a webujitas.hu pályázata + levelezés)
» tinnye.hu-honlap-helyreallitas-megujitas-uzemeltetes_01i.pdf (a CZMB Bt. pályázata + levelezés)

Döntés?

A pályázatok beérkeztek, érvényesek. Már csak döntésre lenne szükség, hogy a munka végre elkezdődhessen.

Back to Top