Összefogás a tinnyei tömegközlekedés javításáért – részvételi eredmények

A „települést érintően már felmerült, vagy esetleg a jövőre vonatkozóan előre látható, menetrendet érintő, a lakosság részéről megfogalmazott észrevételeket, javaslatokat” eredetileg a Közlekedéstudományi Intézet (KTI) kérte az önkormányzatok polgármestereitől. Krix Lajos, Tinnye polgármestere, május 7-én e-mailben fordult az önkormányzati képviselőkhöz, hogy segítsünk az újabb lakossági vélemények összegyűjtésében.

Hétfőn itt a blogomon és a tinnyei, ill. a szomszédos települések facebook csoportjaiban az érintett lakosokat kérdeztem a tinnyei tömegközlekedéssel kapcsolatos véleményükről és javaslataikról, valamint kértem, hogy adják meg utazási szándékaikat.

Már eddig is sok kitöltött kérdőív érkezett, a felmérés végső eredményét pedig itt a blogomon nyilvánosságra fogom hozni. Az összegyűlt információkat a szakemberek várhatóan a 2020 decemberétől érvényes menetrendek összeállításánál veszik majd figyelembe.

Ha Ön még nem mondta el véleményét, még nem írta meg, hogy mikor és milyen irányban szeretne utazni, de örülne, ha szakemberek figyelembe vennék javaslatait, kérem kattintson ide és töltse ki az ezzel kapcsolatos kérdőívet! Keddig még van rá lehetősége, ugyanis

a kitöltés határideje:

2020. május 19. (kedd) 18 óra


A fenti határidő után a kérdőív már nem lesz elérhető. Addig is, szeretnék megosztani Önökkel néhány részvételi adatot (a tartalmi információkat majd csak a fenti határidő után).

2020. május 16. 14 óráig 66 db kitöltött kérdőív érkezett az alábbiak szerint:


Back to Top