Összefogás a tinnyei tömegközlekedés javításáért – végeredmények

Köszönöm mindazoknak, akik kitöltötték az anonim online kérdőívet és ezzel aktívan hozzájárultak a tinnyei lakossági vélemények összegyűjtéséhez. Reméljük, általuk hasznos információkhoz jutnak majd a szakemberek, és ebből hosszabb távon Tinnye is profitálhat majd az új menetrendek összeállítása és a régió tömegközlekedés felülvizsgálata során.

A kérdőív kitöltésére adott határidő a tegnap napon 18 órakor lezárult. A kérdőív így azóta már nem elérhető.

A rendelkezésre álló kicsit több mint 1 hét alatt összesen 109 kitöltött űrlap érkezett, ebből elég sok hasznos információ kiderült. A 109 db válasz szerintem nem kevés, ha figyelembe vesszük, hogy

  • Tinnye kicsi falu,
  • Nem sokan járnak ide máshonnan iskolába vagy dolgozni,
  • A kérdőív a rendelkezésre álló rövid idő miatt csak online volt elérhető, így az internettel nem rendelkező lakosok nem tudták az interneten kitölteni,
  • Vannak, akik nem használják a helyi és helyközi tömegközlekedést,
  • Sem az önkormányzat honlapján (tinnye.hu), sem az önkormányzat facebook oldalán nem jelent meg tájékoztatás vagy felhívás a felmérésről.

Korábban ígértem, hogy a felmérés eredményét nyilvánosságra hozom. Az alábbiakban megtekinthetik az ezzel kapcsolatban Krix Lajosnak (határidőben) küldött e-mailemet.

Ezen kívül letölthetik és elolvashatják a TT2020 (azaz a tinnyei tömegközlekedés javítását célzó 2020. évi) felméréssel kapcsolatos dokumentumokat:

Tárgy: Re: FW: 2020/2021. évi önkormányzati menetrendi egyeztetés_KKI_nyugat
Feladó: Ladányi Péter
Dátum: 2020.05.19. 23:57
Címzett: Krix Lajos
CC: Balogh Rita, Balázsné Maródi Ildikó, Darázs Lászlóné, Naszvadi Győző, Szopkó Csaba, jegyzo@tinnye.hu, hivatal@tinnye.hu

Tisztelt Polgármester Úr!

Csatoltan küldöm a kérdésben készült online felmérés eredményét és az összegyűlt lakossági véleményeket, javaslatokat, adatokat.
Kérem, továbbítsa az anyagot a KTI megfelelő munkatársának, tisztelt képviselőtársaim által összegyűjtött lakossági véleményekkel együtt.

Kérem, hogy a KTI-nek küldött válaszlevelet másolatban (CC) a képviselőknek is elküldeni szíveskedjen.

Köszönöm.

Üdvözlettel,
Ladányi Péter
önkormányzati képviselő


Mellékletek:
20200519_LP13_TT2020_Felmeres_eredmenye.pdf 193 KB
20200519_LP13_TT2020_M1_sz_Melleklet.pdf 111 KB
20200519_LP13_TT2020_M2_sz_Melleklet.pdf 416 KB

Végeredmény:

Back to Top