Számvetés – éves képviselői beszámoló (2019–2020)

Ezúton is köszönöm a megválasztásomkor kapott bizalmat és azt a több száz szavazatot, mellyel tavaly ősszel bekerülhettem a tinnyei képviselő-testületbe. A mögöttünk álló egy év során végzett képviselői tevékenységemről az alábbiakban szeretnék a választóknak, így Önnek is tájékoztatást nyújtani.

A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. (Mötv.) ugyanis kimondja:

Mötv. 32.§ (2) Az önkormányzati képviselő:

k) köteles kapcsolatot tartani a választópolgárokkal, akiknek évente legalább egy alkalommal tájékoztatást nyújt képviselői tevékenységéről.

Az elmúlt év összegzéseként el kell mondanom, hogy 2019 őszén azért jelöltettem magam képviselőnek, mert Tinnye fejlődése érdekében szeretnék dolgozni. De ez nem mindig könnyű, mert sajnos az időm és energiám jelentős részét az viszi el, hogy a képviselői munkámhoz szükséges alapvető információkat, adatokat és dokumentumokat a polgármester és/vagy a jegyző (mint az adatok kezelői) sokszor mondvacsinált okokra hivatkozva jogszabálysértő módon nem vagy késve adják ki, vagy épp az ezzel kapcsolatos megkeresésemet még válaszra sem méltatják (ami persze szintén jogszabálysértő). Örömömre szolgálna, ha ezeket a feleslegesen elpazarolt energiáimat is Tinnye fejlődése és érdemi előrelépése érdekében tudnám hasznosítani.

Részletes képviselői beszámolómat az alábbi hivatkozásra kattintva elolvashatja, kinyomtathatja.

» 20201107_LadanyiPeter_Eves_kepviseloi_beszamolo.pdf
» 20201107_LadanyiPeter_Melleklet_Eloterjesztesek_es_inditvanyok.pdf

Amennyiben kérdése, véleménye van beszámolómról vagy képviselői tevékenységemről, vagy csak szívesen beszélgetne Tinnye dolgairól, jövőjéről, kérem, lépjen velem kapcsolatba itt a blogomon, vagy keressen bármelyik közzé tett elérhetőségemen, e-mailen vagy telefonon.


FONTOS!
Ne felejtsen el feliratkozni a képviselői blogom értesítéseire, hogy ne maradjon le a további bejegyzésekről és a fontos helyi információkról!

Back to Top