Sikeres a tinnyei utcabejárás!

Bár a tinnyei utcabejárások majdnem fele még hátravan, az eddigi tapasztalatok alapján a lakosok körében többnyire sikeres a kezdeményezésem. Az összes tinnyei utca lakóinak megkeresésével indított, idén augusztusban eddig megtartott utcabejárásaim eredményeként

több mint 80 új ötlettel, javaslattal bővülhet a tinnyei települési feladatlista!

Az eddigi információk feldolgozása és rögzítése még tart, de elmondhatom, hogy a lakossági javaslatok és észrevételek szinte kivétel nélkül hasznos, a közösség érdekét szolgáló és egyszerűen (kis költségvetésből és kevés erőforrással is) megvalósítható ötletek. Természetesen vannak olyan problémák is, amelyek megoldása komolyabb forrást és szervezést igényel, de szerencsére ezek vannak kevesebben.

Ezúton is köszönöm a részvételt és a hasznos javaslatokat minden aktív lakosnak, aki megtisztelt jelenlétével és az eddigi utcabejárásokon részt vett.

Egyúttal kérem azokat a lakosokat, akik olyan utcában laknak, ahol az utcabejárás augusztus második felében fog megrendezésre kerülni, hogy tegyenek településükért és az itt élő lakótársaikért azzal, hogy eljönnek, és hasznos javaslatukkal és ötleteikkel ők is aktívan hozzájárulnak a feladatlista összeállításához, és ezzel kis falunk fejlődéséhez.

Szeretettel várom Önöket az utcabejáráson, a még hátralévő időpontok egyikén:

utca, lakóterülettalálkozási pontaz utcabejárás időpontjatartalék időpont (esőnap)
Rákóczi Ferenc, Dankó, József Attila és Táncsics Mihály utcai lakosoka Dankó utca és Rákóczi utca sarok2021-08-19
(18 óra)
2021-08-28
(17 óra)
Piliscsabai út melletti lakóterületen (Makkfaligeten) élő lakosoka Lovas utcában az új gyalogos hídnál2021-08-23
(18 óra)
2021-08-28
(19 óra)
Mediterrán-völgyben élő lakosoka Boróka utca és Levendula utca sarok2021-08-26
(18 óra)
2021-08-30
(18 óra)
Királyvölgyben élő lakosokaz András király utca és László király utca sarok2021-08-27
(18 óra)
2021-08-31
(18 óra)

Ha Ön a fenti időpontokon épp szabadságát tölti, vagy más fontos elfoglaltsága miatt szándéka ellenére nem tud az utcabejáráson részt venni, augusztus 21-én délután, a „Baráti piknik” egyik bográcsos főzőhelyén a tinnyei focipálya mellett megtalál. De akár az alábbi elérhetőségeimen meg is írhatja nekem gondolatait, ötleteit, véleményét és javaslatait:

  • megírhatja a képviselői blogom Kapcsolat c. oldalán,
  • odaadhatja közvetlenül nekem is a papírra leírt javaslatait (egyeztessük telefonon),
  • vagy elküldheti e-mailen egy elektronikus levélben:

Tájékoztatás: a települési feladatlista összeállítását és ezt a kezdeményezést a helyi önkormányzatok demokratikus és átlátható működésében elkötelezett lakosként és önálló, független önkormányzati képviselőként teszem, kezdeményezésemet a jobbító szándék és településünk fejlődése vezérli. A lakossági ötletek rendelkezésemre bocsátása, valamint a javaslatokban szereplő minden információ velem történő megosztása önkéntes.
Adatvédelmi tájékoztató: https://ladanyipeter.hu/adatvedelem/


Szeretettel várom az utcabejárás egyik eseményén!
Fontos az Ön véleménye! Találkozzunk és beszéljük meg!


FONTOS!
Ne felejtsen el feliratkozni a képviselői blogom értesítéseire, hogy ne maradjon le a további bejegyzésekről és a fontos helyi információkról!


Feliratkozás a képviselői blogom értesítéseire mobiltelefonon (Android): Nyissa meg a blogomat a telefon (vagy számítógép) böngészőjében, és koppintson a felugró ablakban megjelenő IGEN-re!
Back to Top